Gys, gys på kontoret. De bedste tips til at arbejde med chili!

Er varmen på dit kontor også indstillet til 18-19 grader? På grund af energi- og klimakrisen skruede mange kontorer ned for termostaten for 2 år siden. Desværre er der en gruppe mennesker, for hvem denne temperatur føles meget anderledes. Nervesystemet hos ca. 10 % af alle mennesker reagerer mere voldsomt på kulde. Hører du også til denne gruppe af kølige mennesker? Vi vil gerne hjælpe dig med 6 kreative løsninger, så du igen kan arbejde komfortabelt og behageligt på kontoret.

Tips til koldt vejr på kontoret

1. Varmende te

Bare det at se på en kop dampende te får dig til at føle dig varmere. Erstat din almindelige te med te, der indeholder urter, som har en positiv effekt på kredsløbet: Vælg te med citrongræs, kanel eller brændenælde. Når dit blodomløb bliver bedre, vil dine hænder og fødder være mindre tilbøjelige til at blive kolde.

2. Opvarmet termotøj

Brug termotøj under dit almindelige tøj, og vælg et par opvarmede bukser. Vi har 2 typer opvarmede bukser; ADVANCE-modellen holder lår og lænd varme, og MOTIVE-modellen holder knæ og mave varme. MOTIVE-trøjen har varmezoner på den øverste del af ryggen og den nederste del af ryggen.

3. Flyt dig

På kontoret sidder man meget stille, og det sænker blodcirkulationen. Motion er virkelig den bedste måde at holde varmen på. Og det er en bonus, for motion er også godt for helbredet og koncentrationen. Så tag trapperne i stedet for elevatoren, gå en tur oftere, og hvem ved, måske kan du nå at motionere i frokostpausen.

4. Opvarmet pude

På ingen tid vil din bagdel være varm med en elektrisk opvarmet siddepude. Den opvarmede siddepude fra HeatPerformance® giver 3 til 7 timers varme, alt efter hvilken af de 3 indstillinger du bruger. Du kan nemt rulle puden sammen og lægge den i din håndtaske (udrullet størrelse 40×31 cm) og tage den med på terrassen.

5. Opvarmede indlægssåler

Hvis du er en koldhjertet person, der sætter dig på cyklen eller i bilen om morgenen, er der stor sandsynlighed for, at du ender med at ankomme til kontoret med kolde fødder. Så hold dine fodsåler dejligt varme. Med en indersål med varme i skoen vil selv dine tæer holde sig varme. Foretrækker du at træde ind på kontoret iført pæne ankelstøvler? Så brug varmesokker. Vores tyndeste passer virkelig til enhver sko.

6. Varme hænder

Selv om dine fingre bevæger sig meget på tastaturet, varmer det dem desværre ikke op. Der findes varmende håndcreme, som fremmer cirkulationen i hænderne. En anden mulighed er fingerløse handsker, men de holder desværre ikke fingrene varme. En anden god mulighed er vores INDOOR-handsker. Disse tynde, opvarmede kontorhandsker er specielt designet til indendørs brug. Varmelederne løber ned ad håndryggen og hen over bagsiden af hver finger. Takket være fingerspidserne til berøringsskærme kan du også bruge dem bag din bærbare computer.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign